Wednesday, April 14, 2010

Kenapa saya menyokong/membenci Liverpool





Aku memang peminat setia Liverpool dari aku kecik lagi.
Dan aku juga pembenci setia Man U, Arsenal dan Chelsea.


Walaupun peluang Liverpool untuk ke Liga Juara2 Eropah pada musim depan dah macam nak terkubur dah tapi aku yakin Liverpool akan terus berusaha untuk melayakkan diri. Aku juga harap Liverpool dapat memenangi piala Europa bagi menebus kekecewaan.


Kenapa saya mahukan jersi Liverpool ini dari number10.my!


Majoriti member2 aku ni anti Liverpool dan menyokong kelab2 seperti Man U, Chelsea, Arsenal dan ada juga yang menyokong Man City. Tapi aku x kisah kerana dalam hati aku ni hanya Liverpool sebagai kelab bola sepak yang diminati.


Untuk pengetahuan, keluarga aku semua menyokong Liverpool. Kalau tengok di kereta tu, ada sticker LIVERPOOL FAMILY ON BOARD. Menjadi kebanggaan aku meletakkan sticker tu. Ayah aku la dia hard fan sejati Liverpool. Aku kalau nak keluar tengok bola malam2 kat warung2 ke, memang agak payah untuk dia bagi keluar. Tapi kalau Liverpool punya match, konpem boleh keluar walaupun pukul 3 pagi. Dia tahu aku nak tengok bola ngan member2.


Aku memang peminat setia Torres yang sejati.







Aku juga pengumpul koleksi2 jersi Liverpool. Jersi Liverpool pada zaman Kevin Keegan pun aku ada. Gambar x clear erk jersi klasik ku ini,




Dan ini pulak gambar plastik baju masa aku beli jersi ini.


Sori erk.Gambar terbalik..ho3


Dan aku rasa aku layak untuk memenangi jersi bagi melengkapkan koleksi jersi Liverpool ku sayang.


Idaman ku.





Saya mahukan jersi Liverpool ini number10.my!





Liverpool FC Official History

4 comments:

Ir. hydir said...

hoho .. die hard fans rupanya .. mantop :)

baby phantom said...

ahak3! syg btl dy nn liverpool tuh.. nie yg jeles nih,.. kie3!!

Mario said...

YNWA bro...nnt ramai2 kita cari jersey baru tu...baru bole pakai...hehe

Mirul Ikhwan said...

olrait...we never walk alone