Wednesday, June 30, 2010

Facebook Di HACK

Hari ni aku on9 dengan perasaan geram. Boleh bayangkan aku xleh bukak facebook aku. Password aku tetiba je telah ditukar oleh seorang manusia yang aku sendiri x kenal. . jadi terpaksa lah aku buat facebook baru. Jadi sape2 yang mengenali aku di facebook. Tunggu lah facebook baru, nanti aku add sumer.

2 comments:

Wandy said...

Oleh kerana tuan punya blog penyokong PAS, wandy nak share atas sebab wandy tau sikit lah. report kat admin fb bhw fb anda di hack n ditukar password... kalau kena disable tu, tu mesti pasai org buat khianat..tapi boleh di buka balik jika kita ingat nama penuh fb, tarikh lahir etc.. wandy dulu pernah disable 19 fb pencacai tegar umnongok yang hina pas. http://wandy-infinity.blogspot.com/

Mirul Ikhwan said...

thnx..da oke pun skrg